• Home
  • Actueel
  • Slechts één Studielink sessie tegelijk toegestaan

ActueelActueel

Slechts één Studielink sessie tegelijk toegestaan

Geplaatst op 18-02-2016

Wegens beveiligingsredenen is het sinds kort niet meer mogelijk om meerdere sessies van Studielink tegelijk geopend te hebben. Hierom kan het zijn dat je de volgende melding krijgt als je wilt inloggen:

‘Je kunt niet inloggen omdat er nog een Studielink sessie geopend is of onjuist is afgesloten. Probeer deze te sluiten óf probeer het over een uur nogmaals’.

Een niet juist afgesloten Studielink sessie blijft op de achtergrond nog even actief. Wacht een uur en probeer het nogmaals, als het goed is kun je dan weer inloggen.

Om dit te voorkomen sluit je iedere sessie van Studielink af door op ‘Uitloggen’ te klikken. Afsluiten door middel van het ‘kruisje’ in de browser kan resulteren in een verborgen openstaande sessie, waardoor je mogelijk tijdelijk niet kunt inloggen. Let op: voer je een betaling uit via je bank, zorg dan dat je na betaling terug gaat naar de Studielink pagina om op de juiste manier uit te loggen.

Als je gebruik maakt van de mobiele website van Studielink sluit je op de juiste manier af door op het ‘Terug-pijltje’ links boven te klikken.

Heb je een uur gewacht en krijg je nog steeds deze melding? Neem dan contact op met je (toekomstige) hogeschool of universiteit.

 
Direct (her)inschrijven www.studielink.nl