Onterechte mail verstuurd "Nieuwe To Do: Machtiging opnieuw bevestigen". Excuses voor het ongemak.
  • Home
  • Actueel
  • Coronavirus en de consequenties voor aanmelding in Hoger Onderwijs

ActueelActueel

Coronavirus en de consequenties voor aanmelding in Hoger Onderwijs

Geplaatst op 30-03-2020

Als gevolg van het coronavirus zijn de universiteiten en hogescholen op dit moment gesloten. Dit heeft natuurlijk ook gevolgen voor de aankomende studenten die op dit moment bezig zijn met hun studiekeuze en hun aanmelding.
 
Voor meer informatie verwijzen wij graag naar Studiekeuze123 die de consequenties en eventuele oplossingen in het artikel op een rijtje hebben gezet.
 
Aanmelddeadline verschoven naar 1 juni
De oorspronkelijke deadline van 1 mei is verschoven naar 1 juni voor reguliere bachelor- en associate degree-opleidingen. Dit geeft aankomende studenten meer tijd en ruimte om zich aan te melden voor een opleiding.

Selectieprocedure Numerus Fixus opleidingen
Op 15 april worden de rangnummers bekend gemaakt. Door de omstandigheden rondom het coronavirus kan het zijn dat onderwijsinstellingen moeten uitwijken naar vervangende (digitale) selectieprocedures. Dit kan tot gevolg hebben dat de rangnummers voor jouw opleiding niet op 15 april worden bekend gemaakt. Mocht dit voor jouw opleiding gelden, dan word je hierover geïnformeerd door de onderwijsinstelling.

Tot slot
De studielinkapplicatie is online beschikbaar en het online aanmelden voor een opleiding is mogelijk via https://www.studielink.nl.

 
Direct (her)inschrijven www.studielink.nl