Studielink Studentenpanel

Het Studielink Studentenpanel is door Studielink in het leven geroepen om studenten en studentbetrokkenen meer inspraak te geven in de processen en projecten die er binnen Studielink lopen en waarmee we in de toekomst aan de slag zouden moeten gaan.  

 

Halfjaarlijkse sessies

Twee keer per jaar organiseert Studielink een sessie waarin we samenkomen met de leden van het studentenpanel om input op te halen voor grotere wijzigingen en projecten. In deze bijeenkomsten zal er onder andere gewerkt worden aan de prioritering van deze wijzigingen. Daarnaast organiseert Studielink brainstormsessies om nieuwe ideeën op te halen en toetsen we in deze sessies ontwikkelingen rondom de applicatie en andere Studielink websites bij het studentpanel. Zo zorgt het studentenpanel ervoor dat de input van de studenten en studentbetrokkenen meegenomen wordt in de verdere ontwikkelingen van Studielink.

 

Diversiteit

Binnen ons Studentenpanel zoeken we naar een grote diversiteit aan studenten en studentbetrokkenen. Op deze manier probeert Studielink een zo compleet mogelijke vertegenwoordiging van studerend Nederland in het panel te verzekeren.

 

Interesse?

Ben jij een student die graag mee wil denken en een steentje bij wil dragen aan de toekomst van Studielink? Of heb je een vraag? Kom dan in contact met ons via studentpanel@studielink.nl