Studielink Studentenpanel

Het Studielink Studentenpanel is door Studielink in het leven geroepen om studenten en studentbetrokkenen meer inspraak te geven in de processen en projecten die er binnen Studielink lopen en waarmee we in de toekomst aan de slag zouden moeten gaan.  

 

Wat doet het Studielink Studentenpanel?

Het doel van het Studielink Studentenpanel is om studenten mee te laten denken bij verbeteringen van Studielink. In het Studentenpanel zitten studenten, onderwijsbalies en decanen. In brainstormsessies met panelleden halen we input op, toetsen we verbeteringen en bespreken we wat er nog beter kan.

 

Wat wordt er van jou verwacht?

Als lid van het Studentenpanel krijg je een account voor het Studielink Platform. Hier delen we informatie over nieuwe brainstormsessies, stellen we vragen en kan je reageren op berichten. Als lid van het Studentenpanel bepaal je zelf waar en wanneer je wilt aansluiten bij een sessie. Daarnaast is er voor deelnemende studenten ook een financiële vergoeding voor elke sessie waarin je aansluit!

 

Diversiteit

Binnen ons Studentenpanel zoeken we naar een grote diversiteit aan studenten en studentbetrokkenen. Op deze manier probeert Studielink een zo compleet mogelijke vertegenwoordiging van studerend Nederland in het panel te verzekeren.